invisibli
DKK0,-
Indkøbskurven er tom

Subtotal: DKK0,-

Reklamasjon og angrerett for privatkunder

 

Angre på kjøp av mottatte varer:

Du har 14 dagers angrerett når du kjøper varer fra oss. Angreretten forutsetter at varen kan leveres tilbake i vesentlig samme stand og mengde. Det vil si at du kan ikke angre kjøpet hvis du har brutt forseglingen på produkter til personlig pleie og liknende.
Angrerettloven sier at kunden må melde fra til selger innen 14 dager etter at han eller hun mottok varen for å kunne angre. 

Feil med leveransen: 

Det kan naturligvis skje at vi gjør en feil når vi pakker varene dine. Varene blir pakket manuelt, og vi er dessverre ikke feilfrie. Hvis varene du får i pakken ikke stemmer med det du har bestilt bør du gi oss en tilbakemelding på dette slik at vi kan rette opp i feilen. Gi oss beskjed om hvilke varer du savner, og hvis vi har sendt deg feil vare setter vi pris på om du forteller hva du har mottatt.

Skade på leveransen: 

Noen ganger går det dessverre galt og pakken din blir skadet mens den er underveis til deg. Dette kan løses ved at du sender varen i retur til oss og vil få tilsendt en ny en.

Hvordan angrer/reklamerer man:

Du tar kontakt ved oss på mail: andreas@solpmu.com . Bruk en av «overskriftene» i emnefeltet ved sending av mail, slik at vi kan få registrert deg i riktig kategori og gitt deg så rask som mulig svar på henvendelsen. 

"Hva skjer etter at jeg har registrert en sak?»

Vi vil svare deg så fort som mulig og finne en løsning sammen med deg som du kan være fornøyd med. Det kan ta opptil 1 virkedag før du vil motta svar på saken din. 

Tryk ENTER for at søge